100% KAKAOVÁ HMOTA zlomky bez lepku, bez přídavných látek 100% kakaová hmota vzniká mletím BIO kakaových bobů Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. Dá se použít k přímé
100% KAKAOVÁ HMOTA zlomky bez lepku, bez přídavných látek 100% kakaová hmota vzniká mletím BIO kakaových bobů Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. Dá se použít k přímé
100% KAKAOVÁ HMOTA zlomky bez lepku, bez přídavných látek, v raw kvalitě, z nepražených výjimečných ekvádorských bio kakaových bobů 100% kakaová hmota vzniká mletím nepražených BIO kakaových bobů ve
100% KAKAOVÁ HMOTA zlomky bez lepku, bez přídavných látek, v raw kvalitě, z výjimečných nepražených ekvádorských bio kakaových bobů 100% kakaová hmota vzniká mletím nepražených BIO kakaových bobů ve