OVOCNÁ MOUKA
Ovocná mouka se vyrábí z dobře usušeného a vyzrálého ovoce pomletím na jemný prášek. Tato mouka má uchovanou většinu cenných látek, chuti i aroma původního ovoce. Používá se pro zpestření pokrmů nebo jako náhrada běžné mouky (banánová neutrální). Využívá se především ve studené kuchyni, pokud nevyžaduje v popisu tepelné zpracování. Ovocné prášky je možné použít do kaší, jogurtů, posyp moučníků a cukroví, přidat do receptu pro zpestření a zvýraznění chuti, někdy poslouží jako přirozené barvivo nebo na přípravu 100% ovocných šťáv smícháním s vodou.
Banánová mouka z ovocných banánů - neutrální chuť Určená pouze pro tepelné zpracování Jejich využití je všestranné. Hodí se nejen pro sladké pečení (vynikající v mrkvovém dortu, dýňovém koláči), ale
Banánová mouka z ovocných zralých banánů - sladká K oslazení cereálií, kaší, tvarohu, jogurtu, náplň do dezertů a koláčů, smoothies a koktejlů. Lze použít jako sladidlo při přípravě jakéhokoliv
Tak jako se ze zralého obilí vyrábí mletím obilná mouka, tak se ze zralých, jablek vyrábí mouka jablečná. Při sušení je důležité dodržet správný technologický postup (jablka se nesmí drtit před
100% raw prášek z černého rybízu Uchovány veškeré cenné látky. Prášek z černého rybízu je 100% přírodní, plný vitamínů,bez přidaných látek, barviv a bez přidaného cukru Skladování:Skladujte při
100% raw prášek z jahod Uchovány veškeré cenné látky. Jahody jsou 100% přírodní plné vitamínů,bez přidaných látek, barviv a bez přidaného cukru Skladování:Skladujte při teplotách do 18°C, relativní
100% Brusinkový prášek jemně mletý prášek ze sušených brusinek neslazený brusinkový prášek sušený mrazem, bohatý na antioxidanty a přírodní minerály, vitaminy, stopové prvky, organické kyseliny a
100% raw prášek z malin Uchovány veškeré cenné látky. Maliny jsou 100% přírodní plné vitamínů,bez přidaných látek, barviv a bez přidaného cukru Skladování:Skladujte při teplotách do 18°C, relativní