------ -DOPRAVA PO ČR-

-----PPL, DPD, Česká pošta

------od 1500 Kč - zdarma

- -------VÝDEJNÍ MÍSTA-

-----PPL, Uloženka, Pošta

-----od 1000 Kč - zdarma

 

¨

 


JAHELNÁ MOUKA

Jáhly vznikají loupáním prosa. Výsledným produktem jsou asi milimetr velké žluté kuličky. Jáhly bývaly u našich předků velmi frekventovanou potravinou. Do příchodu rýže na evropský kontinent tvořily důležitou součást běžné stravy.

Jáhly neobsahují lepek, mohou je konzumovat i lidé trpící celiakií. Základní živinou v jáhlech jsou sacharidy.

Jáhly jsou dobrým zdrojem draslíku, hořčíku, fosforu, železa, mědi, zinku. Z vitamínů převažují vitamíny skupiny B.

Jáhlová mouka je přirozeně bezlepková a vhodná pro bezlepkovou dietu, peče se z ní pečivo, placky i nejrůznější sladké sušenky. Obsahuje vlákninu.

 

 

Řadit podle 
Výrobce  

Jahelná mouka 1 kgempty
Mouka jáhlová nativní mouka hladká, vhodná pro bezlepkovou dietu, vhodná pro zahuštění omáček, a celkově pro všestranné použití v kuchyni. Zahuštění, omáček, polévek, vysoký obsah železa,  vyvážený
Jahelná mouka 1 kg

Vaše cena 79 Kč

YmM1MjBkN