S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.


------ -DOPRAVA PO ČR-

-----   DPD, Česká pošta

------od 2000 Kč - zdarma

- -------VÝDEJNÍ MÍSTA-

-----    Uloženka, Pošta

-----od 1500 Kč - zdarma

 

¨

 


JAHELNÁ MOUKA

Jáhly vznikají loupáním prosa. Výsledným produktem jsou asi milimetr velké žluté kuličky. Jáhly bývaly u našich předků velmi frekventovanou potravinou. Do příchodu rýže na evropský kontinent tvořily důležitou součást běžné stravy.

Jáhly neobsahují lepek, mohou je konzumovat i lidé trpící celiakií. Základní živinou v jáhlech jsou sacharidy.

Jáhly jsou dobrým zdrojem draslíku, hořčíku, fosforu, železa, mědi, zinku. Z vitamínů převažují vitamíny skupiny B.

Jáhlová mouka je přirozeně bezlepková a vhodná pro bezlepkovou dietu, peče se z ní pečivo, placky i nejrůznější sladké sušenky. Obsahuje vlákninu.

 

 

Řadit podle 
Výrobce  

Jáhlová mouka polohrubá 500 gempty
Mouka jáhlová  čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá jáhlová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi
Jáhlová mouka polohrubá 500 g

Vaše cena 49 Kč


Jáhlová mouka jemná 500 gempty
Mouka jáhlová  čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá jáhlová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů, technologií ověřenou našimi
Jáhlová mouka jemná 500 g

Vaše cena 52 Kč

YTk3NTA