Žitná mouka chlebová Chlebová mouka osahuje část obalu zrna a klíčku. Chlebové mouky jsou vyráběny ze zrna s nejlepší pekařskou kvalitou. Při mletí je zachována část obalu zrna a klíčku, a proto
Chlebové koření BIO jemné sladké koření Všechna tradiční koření na chleba jsou v chlebovém koření obsažena. Ten, kdo touží po něčem neobvyklém a chce svému chlebu propůjčit osobitý ráz, může ho
Semola di Grano Duro Rimacinata na přípravu chleba a pečiva Pšeničná mouka na výrobu těstovin ale i pro použití v pekárně na přípravu domácího chleba. Mouka má nádherou žlutou barvu s texturou jemné
Farina di Grano Tenero "0" Manitoba - italská mouka Manitoba na výrobu pizzy a pečiva W370/400 pro dlouhé kynutí Mouka mletá z měkkých severoamerických pšeničných zrn pocházejících z kanadské
Brambory sušené mleté z přirozeně bezlepkové suroviny. Bramborová mouka se vyrábí z celých brambor, ty se pak usuší a rozemelou na mouku. Bramborová mouka je často zaměňována s bramborovým škorem,
Brambory sušené mleté z přirozeně bezlepkové suroviny. Bramborová mouka se vyrábí z celých brambor, ty se pak usuší a rozemelou na mouku. Bramborová mouka je často zaměňována s bramborovým škorem,