CELOZRNNÁ MOUKA
Celozrnná mouka bývá mletá jiným způsobem než mouka bílá. Obsahuje i vnější části zrna, která jsou bohatá na minerální látky, vitamíny a vlákninu, proto jsou výrobky z ní výživově hodnotnější.
Celozrnná mouka má nižší glykemický index. Pečivo je vláčnější, vydrží déle jemné. Pečivo bude tmavší a výrazně chutnější.
Celozrnná mouka je vhodná k přípravě těsta na chleba (pečiva), buchty a různé koláče. Celozrnné mouky mají kratší trvanlivost - mohou být jemně nebo hrubě mleté.
Špaldová mouka celozrnná jemně mletá Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub a klíčků. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Žitná mouka celozrnná jemně mletá 1 kg Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn. Mmá přirozeně tmavší barvu a obsahuje vlákninu a další cenné živiny, které se nachází v obalu a v klíčku
Farina di grano tenero integrale - italská mouka celozrnná na výrobu pizzy Klasické mouky "00" během mletí a rafinace ve mlýně přichází o nutričně bohaté složky mouky a zůstavají pouze škroby a část
Ovesná mouka Na zahuštění polévek, pudinků apod., lze ji přidat i do chlebového těsta
Špaldová mouka hladká bílá BIO PERNERKA Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh. Špalda
Špaldová mouka celozrnná Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh. Díky biokvalitě
Mouka z červené pšenice Mouka z červené pšenice má krásnou červenou barvu, způsobují ji tzv. antokyany - přírodní barviva, která prý chrání naše buňky proti stárnutí. Vyzkoušejte ji v kombinaci s
Dvouzrnková mouka z pšenice superfood z českých polí Dvouzrnková mouka dokáže vašemu pizzovému těstu dodat ten správný šmrnc. Placky z této superplodiny si pekli již naši předci. Dvouzrnková mouka