CELOZRNNÁ MOUKA
Celozrnná mouka bývá mletá jiným způsobem než mouka bílá. Obsahuje i vnější části zrna, která jsou bohatá na minerální látky, vitamíny a vlákninu, proto jsou výrobky z ní výživově hodnotnější.
Celozrnná mouka má nižší glykemický index. Pečivo je vláčnější, vydrží déle jemné. Pečivo bude tmavší a výrazně chutnější.
Celozrnná mouka je vhodná k přípravě těsta na chleba (pečiva), buchty a různé koláče. Celozrnné mouky mají kratší trvanlivost - mohou být jemně nebo hrubě mleté.
Ječná mouka celozrnná jemně mletá lze ji použít na vaření a pečení (cca 20%) do běžné mouky na zlehčení a zvýšení svěžesti a trvanlivosti, zejména do knedlíčků, zavářek, omáček, pudinků a krémů Z
Mouka z celozrnné / hnědé rýže čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá pohanková mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů,
Mouka z celozrnné / hnědé rýže čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá pohanková mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů,
Mouka z celozrnné / hnědé rýže čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá pohanková mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů,
Rýžová mouka z celozrnné červené rýže jasmínové čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá rýžová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských
Rýžová mouka z celozrnné červené rýže jasmínové čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá rýžová mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských
Mouka z celozrnné / hnědé rýže čerstvě mletá na kamenném mlýně z přirozeně bezlepkové suroviny Čerstvě umletá pohanková mouka je vyrobena tradičními postupy prostřednictvím mlýnských kamenů,