S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.


------ -DOPRAVA PO ČR-

-----   DPD, Česká pošta

------od 2000 Kč - zdarma

- -------VÝDEJNÍ MÍSTA-

-----    Uloženka, Pošta

-----od 1500 Kč - zdarma

 

¨

 


Koření, cukr, sůl / Koření

Řadit podle 
Výrobce  

Černý kmín mletý 100 gempty
Kmín černý (černucha setá / Nigella sativa) - lisovaný za studena, jemně mletý  částečně odtučněný kmín černý mletý Mouka z černého kmínu je lisována za studena, proto obsahuje stejné cenné látky jako
Černý kmín mletý 100 g

Vaše cena 29 Kč


Koriandr celý 250 gempty
Koriandr celý Koriandr je zapomenuté koření s příjemnou kořennou chutí a vůní. Používá se do chleba, vánočního pečiva, perníku. Je součástí směsí používaných ke kořenění salátů, masa, paštik.
Koriandr celý 250 g

Vaše cena 32 Kč


Pískavice mletá 100 gempty
Plody pískavice chutnají po celeru či libečku, chuť je lehce hořká, textura moučnatá. Pražená semena chutnají hořkosladce, s nádechem javorového sirupu. Pískavice obsahuje vysoký obsah bílkovin,
Pískavice mletá 100 g

Vaše cena 32 Kč


Rozmarýn sušený celý 200 g empty
Rozmarýn sušený Rozmarýn dodává jídlům trpce kořeněnou chuť, užívá se při přípravě skopové a jehněčí pečeně, telecího masa, drůbeže, vařených ryb a rajských omáček. Rozmarýn pomáhá lepšímu trávení,
Rozmarýn sušený celý 200 g

Vaše cena 40 Kč


Skořice celá Indonésie 100 gempty
Skořice je jedno z nejstarších koření. Používáme ji do slaných pokrmů čínské a indické kuchyně a do všech sladkých pokrmů. Všechno co sladíme cukrem, můžeme sypat skořicí: kaše, moučníky, kompoty,
Skořice celá Indonésie 100 g

Vaše cena 42 Kč


Kmín černý Černucha setá Nigella sativa 100 g empty
Černucha setá - lidově černý kmín Použití: Do pečiva, k pečení drůbeže, vepřového a hovězího masa, do zeleninových polévek, k výrobě uzenin a oleje. Historie: Černucha setá pochází z jihozápadní Asie
Kmín černý Černucha setá Nigella sativa 100 g

Vaše cena 45 Kč


Chilli mleté 250 gempty
Chilli mleté Chilli patří mezi nejostřejší ze všech ostrých koření. Získávají se z nejostřejších typů kořeninových paprik, které se pěstují ve všech tropických oblastech. Celé plody se používají do
Chilli mleté 250 g

Vaše cena 45 Kč


Koriandr mletý 250 gempty
Koriandr mletý (Coriandrum sativum)   Koriandr se používá do směsí koření do pečiva, při uzení masa a výrobě uzenin, do omáček, do likérů a při výrobě cukrovinek. Koriandr je jednoletá bylina
Koriandr mletý 250 g

Vaše cena 46 Kč


Zázvor sušený mletý 250 gempty
Zázvor sušený mletý Vynikne na drůbežím mase, dává se do perníků a kompotů, k zelenině, dochucení rýže, ovocných salátů, zvýrazní nádivky i marinády na zvěřinu. Zázvor je součástí celé řady směsi
Zázvor sušený mletý 250 g

Vaše cena 47 Kč


Paprika pálivá mletá 250 g - Španělskoempty
Paprika ostrá - sušená mletá   Vůně papriky bývá spíše potlačená a jemná. Některé typy se vyznačují karamelovou, ovocnou nebo uzenou příchutí, zatímco jiné lehce dráždí a pálí v nose. Chuť kolísá od
Paprika pálivá mletá 250 g - Španělsko

Vaše cena 49 Kč


Kurkuma mletá 250 gempty
Kurkuma neboli indický šafrán je koření ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého (Curcuma longa), žluté barvy. Obsahuje asi 5 % éterického oleje (hlavní složky sabinen, felandren a žluté
Kurkuma mletá 250 g

Vaše cena 49 Kč


Bazalka drcená 250 gempty
Bazalka má sladce kořeněnou vůni se stopami hřebíčkové a anýzové esence, chuť je teple peprná, podobná hřebíčku.
Bazalka drcená 250 g

Vaše cena 49 Kč


Petrželová nať sušená 250 g - Česká republikaempty
Petrželová nat Sušená nať oblíbené kořenové zeleniny se hodí pro přípravu polévek, smetanových a houbových omáček, bylinkového másla, pomazánek, salátů, houskových knedlíků, sekané, k sýrům nebo do
Petrželová nať sušená 250 g - Česká republika

Vaše cena 50 Kč


Majoránka sušená 250 gempty
Majoránka je všeobecně velmi oblíbené koření, protože takřka neztrácí své aroma, proto je sušená téměř stejně aromatická jako čerstvá. Aroma majoránky je sladce kořenité, podobné tymiánu. Chuť je
Majoránka sušená 250 g

Vaše cena 50 Kč


Oregano 250 gempty
Oregano - dobromysl obecná je nejen rostlinou kořeninovou, ale také léčivou. Oregano je přísadou do pizzy, protože jí dává typickou příchuť. Dává se také do zeleninových salátů a sýrů. Někdy se míchá
Oregano 250 g

Vaše cena 54 Kč


Černý kmín mletý 250 gempty
Kmín černý (černucha setá / Nigella sativa) - lisovaný za studena, jemně mletý  částečně odtučněný kmín černý mletý Mouka z černého kmínu je lisována za studena, proto obsahuje stejné cenné látky jako
Černý kmín mletý 250 g

Vaše cena 58 Kč


Anýz celý 250 gempty
Anýz se používá do pokrmů asijských kuchyní, při nakládání řepy, mrkve, do koláčů, vánočního pečiva, anýzových placiček, mléčné polévky, ovesné kaše. Můžeme také přidávat do sladkých rýžových pokrmů.
Anýz celý 250 g

Vaše cena 60 Kč


Nové koření celé 250 g - Mexikoempty
Nové koření celé Nové koření, známé také jako "pimentovník", voní teple po hřebíčku, skořici a muškátu, chuť má ostře peprnou, kořenně palčivou a mírně nasládlou.   Použití: K přípravě uzenin, při
Nové koření celé 250 g - Mexiko

Vaše cena 66 Kč


Tymián sušený nať 200 gempty
Tymíán nať Tymián je zázračné koření. Pokud máte potíže s trávením luštěnin, uzenin nebo pečeného masa, přidejte do nich tymián. Nejlépe hned od začátku vaření. Tymián je hodně aromatický a proto se
Tymián sušený nať 200 g

Vaše cena 68 Kč


Nové koření mleté 250 gempty
Nové koření mleté Využití v kuchyni: Polévky, dušené pokrmy, konzervace masa, nakládaná zelenina, svařené víno, dorty, pudinky, džemy, ovocné koláče, kečup, omáčky, párky, uzeniny, sekaná, čatní,
Nové koření mleté 250 g

Vaše cena 73 Kč


Kmín mletý 500 g empty
Kmín mletý Kmín usnadňuje trávení tučných a těžkých pokrmů,  pomáhá při nechutenství. Složení: Kmín mletý 100%   Nutriční hodnoty na 100g: Energie: 333 Kcal, tuky 15,0g, z toho nasycené mastné
Kmín mletý 500 g

Vaše cena 75 Kč


Pepř černý mletý 250 g empty
Pepř černý mletý  Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Chuť i vůně černého pepře je aromatická a ostře palčivá   Použití: Na ochucení masa, ať hovězí, skopové, jehněčí, kuřecí nebo dary moře,
Pepř černý mletý 250 g

Vaše cena 75 Kč


Libeček sušený nať 250 gempty
Libečku se také říká „české maggi", a toto označení mu není přisuzováno náhodou – vůní totiž připomíná známé polévkové koření. Silně voní, do jisté míry podobně jako celer, jeho vůně je však
Libeček sušený nať 250 g

Vaše cena 75 Kč


Citronová kůra mletá 250 gempty
Citronová kůra mletá sušená kůra citrónu ( plodu citroníku limonového) Použití: do pečiva, svařeného vína, na ryby, do pomazánek, asijské pokrmy Účinky: slupka citronu a pomeranče obsahuje cenné
Citronová kůra mletá 250 g

Vaše cena 87 Kč


Paprika sladká mletá 250 g - Španělskoempty
Paprika sladká  Použití: do guláše, pečeně, perkelt, opékané brambory, polévky, saláty, tvarohové pomazánky, vaječné pokrmy, omáčky romesco a sofrito, marocký pokrm tajine (tagine) a marináda
Paprika sladká mletá 250 g - Španělsko

Vaše cena 93 Kč


Pepř černý celý 250 g empty
Pepř černý celý Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Chuť i vůně černého pepře je aromatická a ostře palčivá   Vůně a chuť: aromatická kořeněná silná vůně, pálivá chuť Použití v kuchyni: Na
Pepř černý celý 250 g

Vaše cena 94 Kč


Kardamom mletý 100 gempty
Kardamom mletý 100 g Kardamom se užívá nejčastěji v pekařství a cukrárenství k ochucování sušenek, piškotů či kávových dortů.   Kardamom (Elettaria cardamomum) Kardamom je vytrvalý až 4 m vysoký
Kardamom mletý 100 g

Vaše cena 95 Kč


Kmín černý Černucha setá Nigella sativa 250 g empty
Černucha setá - lidově černý kmín Použití: Do pečiva, k pečení drůbeže, vepřového a hovězího masa, do zeleninových polévek, k výrobě uzenin a oleje. Historie: Černucha setá pochází z jihozápadní Asie
Kmín černý Černucha setá Nigella sativa 250 g

Vaše cena 95 Kč


Skořice mletá Indonésie 250 gempty
Skořice mletá - Indonésie Skořice je jedno z nejstarších koření. Používáme ji do slaných pokrmů čínské a indické kuchyně a do všech sladkých pokrmů. Všechno co sladíme cukrem, můžeme také sypat
Skořice mletá Indonésie 250 g

Vaše cena 105 Kč


Skořice celá Indonésie 250 gempty
Skořice je jedno z nejstarších koření. Používáme ji do slaných pokrmů čínské a indické kuchyně a do všech sladkých pokrmů. Všechno co sladíme cukrem, můžeme sypat skořicí: kaše, moučníky, kompoty,
Skořice celá Indonésie 250 g

Vaše cena 105 Kč


NGI1Zjdm