Zdravější alternativa oblíbené pomazánky Ghítela arašídová 230g – Ghítelu lze konzumovat přímo, do smoothies, na palačinky, k přípravě cukroví a dortů… Ghítela je skvělý zdroj energie pro vaši duševní
Konopné bylinné ghí lze používat stejně jako natural, nemění chuť jídla. Můžete na něm dusit zeleninu, smažit vajíčka, polévat jím kaše, natřít tenkou vrstvu na chleba, omastit rýži, brambory, opéct
Ghíčko levandulové V kombinaci s ghíčkem je to dokonalý balzám pro neduhy na kůži – ekzémy, podráždění, lupenku, jizvy… Ovšem v kuchyni např. na brambory, do sušenek, na ryby… Levandule má
Ghíčko kokosové KokoGhí je kombinace ghíčka s bio kokosovým olejem. Už nemusíte dělat kompromis a rozhodovat se, zda to, či ono. Namíchali jsme vám je oba v ideálním poměru, a to 2:1;) Na sváteční
Zdravější alternativa oblíbené pomazánky Nejlepší jen tak na přiloženou lžičku. Ovšem zkuste do ní namočit ovoce! Nebo namazat na palačinky, vafle, sušenky, toust! A nebo rozpustit na kaši, do
Ghí je čistý máselný tuk s chutí a vůní másla, ale s jinými vlastnostmi. Je ideální ke smažení, nepřepaluje se. Vydrží až rok, nemusí se chladit. A v neposlední řadě krásně voní a dobře chutná. Čistý
Čistý BIO máselný tuk nejvyšší kvality, který vzniká přepuštěním čerstvého másla (oddělením mléčného tuku od mléčné bílkoviny a vody). Ghí má slabě nasládlou jemně oříškovou chuť, která jídlu dodá
Ghí je čistý máselný tuk s chutí a vůní másla, ale s jinými vlastnostmi. Je ideální ke smažení, nepřepaluje se. Vydrží až rok, nemusí se chladit. A v neposlední řadě krásně voní a dobře chutná. Čistý
Čistý BIO máselný tuk nejvyšší kvality, který vzniká přepuštěním čerstvého másla (oddělením mléčného tuku od mléčné bílkoviny a vody). Ghí má slabě nasládlou jemně oříškovou chuť, která jídlu dodá