S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
Mungo jsou malé zelené fazolky, které vynikají charakteristickou vůní a spoustou živin. Můžete si je dopřát v salátu, v polévce či je přidat do masových i zeleninových pokrmů. Fazole je potřeba před
Složení: Sušená cizrna Cizrna se získává z rostliny jménem cicer arietinum neboli cicer beraní, který se vyznačuje výškou 40cm a malými lusky, kde jsou zpravidla uloženy dvě až tři semínka. Chuťově
Jedinečná plodina pro zpestření vašich příloh, rizot, polévek i salátů. Čirokové bílkoviny si zamilují vegetariáni, vegani i makrobiotici. O čiroku se říká, že funguje jako skvělý antioxidant a
Amarant zrno premium vypěstované v ekologickém zemědělství Amarant se řadí k pseudoobilovinám, ale v kuchyni se využívá stejně jako obilniny. Zrno a z něj mletá mouka se využívají především v
Kuskus cizrnový Bezlepková varianta kuskusu z cizrnové mouky je vhodná zejména pro celiaky. Kuskus rychle uvaříte a v kuchyni má široké využití. Přidejte ho do polévek, do salátů nebo jako přílohu.