BRAMBOROVÁ MOUKA
Bramborová mouka se vyrábí z usušených celých brambor, které se poté rozemelou na mouku. Bramborová mouka je často zaměňována s bramborovým škorem, který se však zpracovává jen ze škrobové části bramboru.
Bramborová mouka snadno absorbuje tekutiny a je vhodné ji kombinovat s jinou moukou. Díky své schopnosti pohlcovat tekutiny je také velmi vhodná jako zahušťovadlo polévek a omáček. Má všestranné využití pro pečení i vaření. Často se také používá při přípravě chleba a pečiva. Je z přirozeně bezlepkové suroviny.
Brambory sušené mleté z přirozeně bezlepkové suroviny. Bramborová mouka se vyrábí z celých brambor, ty se pak usuší a rozemelou na mouku. Bramborová mouka je často zaměňována s bramborovým škorem,
Brambory sušené kostka z přirozeně bezlepkové suroviny. vhodné do vývaru, polévek, omáček, používá se při vaření, kde nahradí čerstvé brambory Po otřevření skladovat v uzavřené nádobě nebo sáčku Země
Bramborovou vlákninu nepoužívejte jako náhražku vlákniny potravy, ale pouze jako doplnění/obohacení vlákniny přijímané z potravy. Bramborová vláknina je vhodná pouze pro tepelné zpracování: do
Koření na brambory BIO trpké, ostré, vydatné koření Způsobů přípravy brambor je opravdu mnoho. Vařené, pečené, šťouchané nebo jako bramborová kaše či bramborové knedlíky. Bez brambor si náš jídelníček
Brambory sušené mleté z přirozeně bezlepkové suroviny. Bramborová mouka se vyrábí z celých brambor, ty se pak usuší a rozemelou na mouku. Bramborová mouka je často zaměňována s bramborovým škorem,
Brambory sušené mleté z přirozeně bezlepkové suroviny. Bramborová mouka se vyrábí z celých brambor, ty se pak usuší a rozemelou na mouku. Bramborová mouka je často zaměňována s bramborovým škorem,