S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.
Karobový prášek Rohovník obecný (Ceratonia siliqua) je rostlina z čeledi bobovité. Jeho plody se též nazývají svatojánský chléb nebo karob. Svatojánský se mu říká proto, že plody karobu podle
Kakaové boby drcené Raw kakaové kousky se získávají drcením celých, nepražených BIO kakaových bobů. Drcené boby jsou křupavé a díky své čokoládové chuti se používají pro přímou konzumaci nebo
Teplá čokoláda hořká bez lepku Připravte si teplou čokoládu do hrnečku v pohodlí domova. Čokoláda je nastrouhaná na hoblinky, stačí ji jen rozpustit a užít si nevšední zážitek s chutnou kvalitní
Směs na přípravu teplé hořké čokolády s datlemi bez lepku, bez cukru, bez aditiv, bez barviv 0% cukru, slazeno pouze ovocem, kakaový podíl 50-60%, zbytek ovoce. Teplem se rozpustí v čokoládovou hmotu
Kakaové boby nepražené neloupané ekologicky pěstované Kakaové boby jsou semena kakaovníku pravého, která jsou obsažena v cca 30 cm velkém plodu - masorce. Kakaové boby jsou základní surovinou pro
Kakaový prášek z BIO kakaových bobů Kakaový prášek se získává sušením, rozemletím a odtučněním plodů kakaových bobů, které pochází od pěstitelů z ekologicky kontrolovaného zemědělství v Peru. Kakaové
KAKAOVÉ MÁSLO NATURAL - VE ZLOMCÍCH Lisováním rozdrcených nepražených BIO kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její
Směs na přípravu teplé čokolády s datlemi a kokosem bez lepku, bez cukru, bez aditiv, bez barviv 0% cukru, slazeno pouze ovocem, kakaový podíl 50-60%, zbytek ovoce. Teplem se rozpustí v čokoládovo
Kakaové boby nepražené neloupané Ekvádorské kakaové boby patří k nejkvalitnějším a nejznámějším na světě. z ekologicky pěstovaných kakaových bobů Kakaové boby jsou semena kakaovníku pravého, která
Směs na přípravu teplé hořké čokolády s datlemi bez lepku, bez cukru, bez aditiv, bez barviv 0% cukru, slazeno pouze ovocem, kakaový podíl 50-60%, zbytek ovoce. Teplem se rozpustí v čokoládovou hmotu
100% KAKAOVÁ HMOTA zlomky bez lepku, bez přídavných látek, v raw kvalitě, z nepražených výjimečných ekvádorských bio kakaových bobů 100% kakaová hmota vzniká mletím nepražených BIO kakaových bobů ve
KAKAOVÉ MÁSLO NATURAL - VE ZLOMCÍCH Lisováním rozdrcených nepražených BIO kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její
Kakaové boby drcené Raw kakaové kousky se získávají drcením celých, nepražených BIO kakaových bobů. Drcené boby jsou křupavé a díky své čokoládové chuti se používají pro přímou konzumaci nebo
Kakaové boby nepražené neloupané ekologicky pěstované Kakaové boby jsou semena kakaovníku pravého, která jsou obsažena v cca 30 cm velkém plodu - masorce. Kakaové boby jsou základní surovinou pro
100% KAKAOVÁ HMOTA zlomky bez lepku, bez přídavných látek, v raw kvalitě, z výjimečných nepražených ekvádorských bio kakaových bobů 100% kakaová hmota vzniká mletím nepražených BIO kakaových bobů ve
KAKAOVÉ MÁSLO NATURAL - VE ZLOMCÍCH Lisováním rozdrcených nepražených BIO kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její
Kakaový prášek z BIO kakaových bobů Kakaový prášek se získává sušením, rozemletím a odtučněním plodů kakaových bobů, které pochází od pěstitelů z ekologicky kontrolovaného zemědělství v Peru. Kakaové
KAKAOVÉ MÁSLO NATURAL - VE ZLOMCÍCH Lisováním rozdrcených nepražených BIO kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo. Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její