------ -DOPRAVA PO ČR-

-----   DPD, Česká pošta

------od 2000 Kč - zdarma

- -------VÝDEJNÍ MÍSTA-

-----    Uloženka, Pošta

-----od 1500 Kč - zdarma

 

¨

 


PIZZA MOUKA

Mouka na pizzu - příprava těsta na pizzu je individuální záležitost, nejlépe je najít si svou ideální mouku, jejich kombinace a postup přípravy.

Mouka na pizzu by měla obsahovat nejméně 11-12% proteinů. V profesionální gastronomii se používá pojem "síla mouky", která se vyznačuje písmenem W, za kterým dále následuje číslo vyjadřující sílu (schopnost absorbce vody a tvorby lepku). Pro přípravu se používají silné i slabé mouky. Slabé mají označení do W170, střední W170-260 a silné nad W280)

Největší sílu mouky má manitoba (W350), která pochází ze Severní Ameriky a je vhodná pro dlouho kynoucí těsta s  obsahem malého množství droždí. Manitoba se pak také kombinuje s jinými typy mouky (O, OO, semolina). Slabé mouky potřebují na přípravu pizzy více droždí a méně času. Silné mouky potřebují zase naopak více času a méně droždí (nebo více času v lednici).

Nelze určit obecný správný postup pro přípravu těsta na pizzu. Pravá italská pizza je často vyráběna z kombinace mouky manitoba + mouka 00. Důležitá je také síla mouky, která umožní nadýchané a křupavé těsto, ale vyžaduje delší dobu odpočinku.

Řadit podle 
Výrobce  

Farina per pizza Ideale - Italská mouka na pizzu 00 1 kgempty
Farina per pizza Ideale  - italská mouka 00 na výrobu pizzy, vhodné i pro elektrické pece kratší doba kynutí 3-6 hodin Ideální pro pomalejší pečení při nižších teplotách v elektrické troubě. Pšeničná
Farina per pizza Ideale - Italská mouka na pizzu 00 1 kg

Vaše cena 45 Kč


Farina per pizza Vivace - Italská mouka na pizzu 00 1 kgempty
Farina per pizza  - italská mouka OO na výrobu pizzy v elektrických troubách delší doba kynutí 8-18 hodin Pšeničná mouka vynikající jakosti typu ,,00,, Vivace získaná jemným mletím vybrané pšenice, je
Farina per pizza Vivace - Italská mouka na pizzu 00 1 kg

Vaše cena 49 Kč


Farina per pizza Classica - Italská mouka na pizzu 00 1 kgempty
Farina per pizza Classica- italská mouka OO na výrobu pizzy, vhodné pro pece na dřevo střední doba kynutí 8-10 hodin Tato Neapolská směs pšeničné mouky typu ,,00,, Classica získaná jemným mletím
Farina per pizza Classica - Italská mouka na pizzu 00 1 kg

Vaše cena 49 Kč


Farina di Grano Tenero Pizzeria - Neapolská mouka na pizzu 00 1 kgempty
Farina per pizza  - pravá italská mouka 00 na výrobu tradiční Neapolské pizzy  W 260/270 profesionální mouka na originální neapolskou pizzu určená především pro pizzerie s dlouhou dobou kynutí
Farina di Grano Tenero Pizzeria - Neapolská mouka na pizzu 00 1 kg
cena před slevou 64 Kč

Vaše cena 51 Kč

sleva 20 %

Farina di grano tenero rossa - Neapolská mouka na pizzu a pečivo "00" 1 kgempty
Farina di grano tenero  - pravá italská mouka 00 pro přípravu těsta na pizzu a specielní pečivo   W 300/320   pro dlouhé kynutí Vysoce kvalitní vybraná zrna pšenice. Mouku zpracovává jen pod přísným
Farina di grano tenero rossa - Neapolská mouka na pizzu a pečivo "00" 1 kg
cena před slevou 64 Kč

Vaše cena 51 Kč

sleva 20 %

Italská mouka na pizzu Nobilgrano W340 1 kgempty
Farina di grano tenero - italská mouka na výrobu pizzy určená pro dlouhé kynutí v chladničce: 36 až 72 h Klasické mouky "00" během mletí a rafinace ve mlýně přichází o nutričně bohaté složky mouky a
Italská mouka na pizzu Nobilgrano W340 1 kg

Vaše cena 57 Kč


Farina di Grano Tenero  MANITOBA "0" 1 kgempty
Farina di Grano Tenero "0" Manitoba - italská mouka Manitoba na výrobu pizzy a pečiva W370/400 pro dlouhé kynutí Mouka mletá z měkkých severoamerických pšeničných zrn pocházejících z kanadské
Farina di Grano Tenero  MANITOBA "0" 1 kg

Vaše cena 59 Kč

MDQ0ODM5Y