Je velmi oblíbená díky rychlé přípravě. Můžete si z ní připravit nákyp, rizoto, přidat ji do polévky nebo si ji vychutnejte k masu. Dlouhozrnná rýže se hodí jako chutná příloha k hlavnímu jídlu Dlouhá
Rýže na risotto je menší a oválnější, krémově bílý až našedlý, s vysokým obsahem škrobu, snadněji absorbuje vodu. Po uvaření je měkká, lehce lepivá a krémová. Snadno zasytí Použití: Hodí se ideálně
Jasmínová rýže má nezaměnitelnou vůni, která během vaření provoní celou kuchyni. Jasmínovou vůni a chuť získává díky specifickému klimatu a půdě v severní oblasti Thajska, kde se pěstuje. Po uvaření
Rýže kulatozrnná natural je výjmečná svým baculatým tvarem a vysokým obsahem škrobu. Díky němu do sebe absorbuje hodně vody. Po uvaření vás překvapí svou příjemnou krémovou konzistencí. Krásně se
Basmati rýže získala svůj název podle své příjemné vůně. Basmati znamená v sanskrtu „voňavá“. Její zrno je krásně štíhlé a podlouhlé a po uvaření zústává dokonale sypké. Basmati bílá prochází
Jasmínová rýže má nezaměnitelnou vůni, která během vaření provoní celou kuchyni. Jasmínovou vůni a chuť získává díky specifickému klimatu a půdě v severní oblasti Thajska, kde se pěstuje. Po uvaření
Červená celozrnná rýže červená Přirozeně bezlepková. Je křupavá a má oříškovou chuť i vůni. Po uvaření vydrží déle chutná, než běžná bílá rýže, ale v kuchyni má stejně široké využití. Využití:
Jasmínová rýže má nezaměnitelnou vůni, která během vaření provoní celou kuchyni. Jasmínovou vůni a chuť získává díky specifickému klimatu a půdě v severní oblasti Thajska, kde se pěstuje. Po uvaření
Rýže Vialone Nano je středně jemná kulatá rýže. Zrno drží dlouho svoji strukturu a při vaření se nerozvaří. Tato rýže pochází výhradně z oblasti Veroan zóny IGP a je zařazena do konsorcia Vailone
Je velmi oblíbená díky rychlé přípravě. Můžete si z ní připravit nákyp, rizoto, přidat ji do polévky nebo si ji vychutnejte k masu. Dlouhozrnná rýže se hodí jako chutná příloha k hlavnímu jídlu Dlouhá
Rýže na risotto je menší a oválnější, krémově bílý až našedlý, s vysokým obsahem škrobu, snadněji absorbuje vodu. Po uvaření je měkká, lehce lepivá a krémová. Snadno zasytí Použití: Hodí se ideálně
Jasmínová rýže má nezaměnitelnou vůni, která během vaření provoní celou kuchyni. Jasmínovou vůni a chuť získává díky specifickému klimatu a půdě v severní oblasti Thajska, kde se pěstuje. Po uvaření
Červená celozrnná rýže červená Přirozeně bezlepková. Je křupavá a má oříškovou chuť i vůni. Po uvaření vydrží déle chutná, než běžná bílá rýže, ale v kuchyni má stejně široké využití. Využití: