Zázvorový prášek BIO Prášek vzniká rozemletím sušeného zázvoru a je vhodným obohacujícím doplňkem stravy. Zázvor má pozitivní vliv na celou řadu procesů v našem organizmu: udržuje správnou hladinu
KOKOSOVÁ MOUKA Kokosová mouka je vyrobena z čerstvých, zralých kokosových ořechů. Kokosová dužina je nejprve odtučněna, vysuší se a semele. Produkt je vhodný i pro celiatiky, má vysoký obsah
Kokosový cukr Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který je sbírán ručně. Získané krystalky kokosového cukru mají jemně karamelovou chuť. V jižní a jihovýchodní Asii se používá
Mandlová plnotučná moučka - mandle mleté neloupané Jemně mletá jádra mandlí. Narozdíl od mandlové mouky není zbavena oleje. Vhodné pro pečení sladkých pokrmů. Výrobek může obsahovat stopy lepku,
Mandlová moučka - mleté blanšírované mandle Mletá jádra loupaných mandlí, obsahuje jemné i hrubší části Narozdíl od mandlové mouky odtučnění není zbavena oleje a je pomletá více nahrubo. Vhodné pro
KOKOSOVÁ MOUKA Kokosová mouka je vyrobena z čerstvých, zralých kokosových ořechů. Kokosová dužina je nejprve odtučněna, vysuší se a semele. Produkt je vhodný i pro celiatiky, má vysoký obsah
Banánová mouka z ovocných zralých banánů - sladká K oslazení cereálií, kaší, tvarohu, jogurtu, náplň do dezertů a koláčů, smoothies a koktejlů. Lze použít jako sladidlo při přípravě jakéhokoliv
Kaštanová mouka Všestranné použití, vhodné jak pro pečení chleba, tak na sladké pečení a koláče (obzvláště pro palačinky a vafle). Lze použít také do omáček. Až 30 % je možné nahradit za jinou běžnou