BEZLEPKOVÁ MOUKA
Jedinou možnou léčbou celiakie je dodržování bezlepkové diety. Jídelníček celiaků se neobejde bez bezlepkové mouky, která nahrazuje mouku běžnou (obsahující lepek).
Z Bezlepkové mouky je možné upéct chleba nebo jiné pečivo, slouží pro sladké i slané pečení, stejně tak ji lze použít k zahušťování omáček a polévek, anebo použít při vaření nebo do studené kuchyně.
Bezlepkové mouky se vyrábí z přirozeně bezlepkových surovin a současně jsou baleny tak, aby nepřišly do kontaktu ani se zbytkovým množstvím lepku. Zpravidla jsou vyráběny v provozu kde nejsou vyráběny jiné produkty obsahující lepek. Výrobce tak garantuje, že tento produkt je bezlepkový.
Sójová plnotučná mouka jemně mletá 250 g Vhodná pro bezlepkovou dietu. Široké využití v kuchyni v kombinaci s dalšími typy mouky. Mouka sójová těsto z běžné mouky odlehčí. Dodá těstu také skvělou
100% Ostropestřecová mouka 250 g Ostropestřec mariánský má unikátní nutriční a léčivé vlastnosti. Pozornost by mu měli věnovat zejména ti, kdo chtějí očistit svůj organismus od toxických látek.
Hrachová mouka - žlutý hrách, nativní Mouka je vhodný základ pro polévku a jako přísada do zeleninových a luštěninových směsí. Složení: žlutý hrách Země původu: Česká republika Průměrné výživovové
Rýžová mouka polohrubá Použití: při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky (kukuřičná či pohanková), je dobrým zahušťovadlem, zvyšuje objem a pojivost směsí. Často se využívá k přípravě
Rýžová mouka hladká - jemně mletá / prášková Použití: při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky (kukuřičná či pohanková), je dobrým zahušťovadlem, zvyšuje objem a pojivost směsí. Často se
Rýžová mouka hladká Složení: BIO rýže sušená, jemně mletá Použití: při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky (kukuřičná či pohanková), je dobrým zahušťovadlem, zvyšuje objem a pojivost směsí.
Ovesná bezlepková mouka Na zahuštění polévek, omáček, pudinků apod. lze ji přidat i do chlebového těsta, na přípravu slaných i sladkých těst. Oves pochází z farem, které mají dlouhou tradici
Čočková mouka - mouka z červené čočky Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování: sladké i slané pečení na zahušťování polévek a omáček na přípravu placek, knedlíků, noků na přípravu pomazánek Při
Pohanka lámanka Návod k přípravě: Před použitím pohanku lámanku properte studenou vodou (odstraníte tím různé příměsi, semena plevelů atp.). Při vaření dávkujte vodu tak, abyste ji nemuseli slévat
Pohanková mouka premium Bezlepková mouka vyrobená tradičním způsobem pomocí mlýnských kamenů z mechanicky oloupané pohanky. je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek,
Mouka z hnědé rýže Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování:, pro slané i sladké pečení -pro přípravu placek, knedlíků, noků, na zahušťování, na obalování masa, ryb i zeleniny Mouka z hnědé rýže
Mouka cizrnová hladká SLOŽENÍ: 100 % jemně mletá semena z bio cizrny Původ: Turecko Cizrnová mouka plná výzev a nových možností. Její přirozenou bezlepkovost ocení celiaci, vysoký obsah bílkovin
Konopná mouka z přirozeně bezlepkové plodiny Vyrobená pomalými postupy a lisováním za studena v raw kvalitě, uchovány cenné látky Vhodná k použití za studena i do teplé kuchyně Vyrobeno z českého
Amarantová bezlepková mouka Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování. Je velmi univerzální a vhodná: pro sladké i slané pečení na zahušťování polévek a omáček obalování masa a ryb Amarantová mouka
Hrachová mouka - žlutý hrách Mouka je vhodný základ pro polévku a jako přísada do zeleninových a luštěninových směsí. Složení: žlutý hrách BIO mletý Průměrné výživovové hodnoty na 100 g: Bílkoviny
Mouka cizrnová hladká SLOŽENÍ: 100 % mletá semena cizrny Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování. na slané pečení i pro přípravu sladkých dezertů na zahuštění polévek a omáček na placky
Mouka jáhlová nativní mouka hladká, vhodná pro bezlepkovou dietu, vhodná pro zahuštění omáček, a celkově pro všestranné použití v kuchyni. Zahuštění, omáček, polévek, vysoký obsah železa, vyvážený
100% Sezamová mouka z nepraženého loupaného sezamového semínka bílého Sezamová semínka, z jejichž výlisků je vyrobena sezamová mouka, mají skutečně všestranný účinek na zdraví. Je to dáno vitaminy a
Nopálová mouka Přidává se do směsí na přípravu nopálového pečiva. Nopal je bohatým zdrojem nerozpustné i rozpustné vlákniny.Prášek z Nopalu je až z 47% tvořen houbovitou vlákninou.Pravidelný příjem
Pohanková mouka Bezlepková mouka vyrobená tradičním způsobem pomocí mlýnských kamenů z mechanicky oloupané pohanky. je vhodná na pečení chleba, rohlíků, koláčů, jemného cukroví, sušenek, palačinek,
Karobový prášek Rohovník obecný (Ceratonia siliqua) je rostlina z čeledi bobovité. Jeho plody se též nazývají svatojánský chléb nebo karob. Svatojánský se mu říká proto, že plody karobu podle
Rýžová mouka lepivá Lepivost způsobuje vysoký obsah škrobu obsažený v zrnech Je všestranná a vhodná pouze pro tepelné zpracování - na slané i sladké pečení, zahušťování, výrobu omáček a bešamelu,
Čočková bezlepková mouka - mouka z červené čočky Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování: sladké i slané pečení na zahušťování polévek a omáček na přípravu placek, knedlíků, noků na přípravu
Banánová (plantejnová) mouka neutrální chuť, pro tepelnou úpravu - vaření, pečení Banánová mouka je vhodná pro všestranné použití: - pro výrobu vanilkového krému, - na výrobu omáček - pro pečení
cena před slevou 110 Kč
Vaše cena 99 Kč
Návod k přípravě: Pohanková krupice je vhodná do tradičních kaší, zavářek, halušek, knedlíků, lívanců, polenty, pomazánek, pudinků i moučníků. Složení: Pohanka krupice mechanicky loupaná z ekologicky
Pohanková loupaná celá Návod k přípravě: Před použitím pohanku properte studenou vodou (odstraníte tím různé příměsi, semena plevelů atp.). Při vaření dávkujte vodu tak, abyste ji nemuseli slévat
Rýžová mouka hladká Složení: BIO rýže sušená, jemně mletá Použití: při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky (kukuřičná či pohanková), je dobrým zahušťovadlem, zvyšuje objem a pojivost směsí.
Ovesná bezlepková mouka Na zahuštění polévek, omáček, pudinků apod. lze ji přidat i do chlebového těsta, na přípravu slaných i sladkých těst. Oves pochází z farem, které mají dlouhou tradici
Dýňová mouka vhodná do studené i teplé kuchyně 100% přírodní produkt Z nesolených, nepražených dýňových semínek z jižní Moravy. Vyrobena pomalými a šetrnými postupy lisováním za studena bez
Mouka cizrnová hladká SLOŽENÍ: 100 % jemně mletá semena z bio cizrny Původ: Turecko Cizrnová mouka plná výzev a nových možností. Její přirozenou bezlepkovost ocení celiaci, vysoký obsah bílkovin